BASF-InVigor® Repce vetőmagok

InVigor® repcehibridek 2022/23-as terméseredmény térképe

A térkép tartalmazza a BASF és a NÉBIH kisparcellás kísérleti eredményeket, valamint a termelői fajtasorok és üzemek terméseredményeit.

Bízzon dinamikus fejlődésében!

Korai erőteljes fejlődési dinamikájából adódóan a megkésett vetésekre is alkalmas. A fejlődése során nagy vegetációs össztömeg, homogén állományszerkezet, vastag szár és gyökér jellemzi. Fagytűrő képessége a hibridek között is kiemelkedik

A legjobb befektetés minden körülmények között

Az InV1266 CL egy megbízható, nagy stabilitású hibrid, mely nem ismer kompromisszumot a bő termés és olajtartalom között. Évjárat- és termőhely-stabilitását fémjelzi, hogy 2021-től Nébih kísérleti standard. Egy igazi sprinter: késői vetésben is gyorsan fejlődik, hamar megerősödik.

Tudatosan a legnagyobb hozamért

Évjárat- és termőhely-stabilitásának egyik bizonyítékaként a Nébih-kísérletek standard hibridje. A hibrid kezdeti fejlődési erélye kiváló, gyorsan fejlődik, de csak az őszi vegetációs időszak első dekádjáig. A regulátorérzékenysége jó, így 7(-8) levélzet környékén érdemes elvégezni a növekedésszabályozó kezelést. Az InV1170-es mindamellett, hogy rendkívül jó agronómiai tulajdonságokkal bír, egy igazán kiegyenlített és harmonikus fejlődésű hibrid, ami a kiváló terméspotenciál egyik kulcseleme.

Legyen büszke életerős repcéjére!

Magas, nagy vegetációs tömegű hibrid, ami nem ismer kompromisszumot a bőséges termés és a gyengébb talajok szempontjából. Erős, zömök fejlődésének köszönhetően robbanásszerűen indul kora tavasszal. Fehérpenészes rothadás elleni toleranciája kiválónak mondható. Extenzívebb körülmények között is stabilan jó termésátlagot biztosít. Érésideje és virágzása későbbi a többi InVigor® hibridhez képest.

A fejlesztéseink jelenlegi csúcshibridje

Intenzív hibrid, magasfokú stabilitása mellett a legnagyobb terméspotenciálú genetikánk. Erős toleranciával rendelkezik a téli és kora tavaszi fagyokkal szemben.

Mindenünk a repce, és mindenünk meg is van hozzá!

BASF csávázószer kalkulátor

A BASF Hungária Kft. által forgalmazott vetőmag tételeken levő csávázószerek dózisa könnyen és egyszerűen kikereshető a BASF csávázószer kalkulátorában, amely az alábbi linken érhető el:

Top