BASF Mezőgazdasági Megoldások Magyarország

Növényvédelmi megoldások a termésbiztonságért

A szélsőséges időjárási körülmények egyre nagyobb kihívások elé állítják a magyar termelőket. A BASF Agrodíviziója –nemzetközi kutatási hátterével- olyan korszerű növényvédelmi megoldásokat fejleszt ki, melyekkel megelőzhetőek a különféle évjárati sajátosságok miatt bekövetkező termésveszteségek, nő a termésbiztonság.

 BASF Hungária Kft.

BASF Hungária Kft.

Legfrissebb Szakmai Ártalom Podcast adásunk:

Napraforgó kisokos III. - Vetőmagválasztással Makrofomina ellen?

Az ország jelentős részén okozott hatalmas termés kieséseket a Macrophomina phaseolina avagy hamuszürke szárkorhadás a napraforgó állományokban rombolva le ezzel az egész éves munkájukat a gazdálkodóknak. Időnként kellemetlen meglepetésként találkozhattunk a betegség tüneteivel, pedig az már a kezdetekben megfertőzte a növényeinket.

A Szakmai Ártalom legújabb adásában többek között a Makrofomina elleni védekezés lehetőségeit beszéljük át, de kitérünk a napraforgó megdőlés típusaira, és a tőszám termésre gyakorolt hatásaira is!

Tovább az adásra

Kattitntosn ide és böngésszen termékeink között !

Idén tavasszal FarmMester néven új, szakmai Facebook-csoportot indítottunk, azzal a céllal, hogy fórumot teremtsünk minden, szántóföldi kultúrában dolgozó gazdának.

Kattintson ide aktuális alma és szőlő növényvédelmi előrejelzésünkért!

Legyen Ön is naprakész aktuális híreinkkel, ajánlatainkkal kapcsolatban

Idén tavasszal FarmMester néven új, szakmai Facebook-csoportot indítottunk, azzal a céllal, hogy fórumot teremtsünk minden, szántóföldi kultúrában dolgozó gazdának.

A BASF Hungária Kft. Agrodivíziójának hivatalos youtube csatornája - Mezőgazdaság - a legfontosabb hivatás a világon.

A BASF Hungária Kft. időjárási térképe számos lehetőséget nyújt

Kattintson és ismerje meg a legújabb funkciókat!

Top