Pictorozzon tovább Pictor® Active-val!

BASF Mezőgazdasági Megoldások Magyarország

Növényvédelmi megoldások a termésbiztonságért

A szélsőséges időjárási körülmények egyre nagyobb kihívások elé állítják a magyar termelőket. A BASF Agrodíviziója –nemzetközi kutatási hátterével- olyan korszerű növényvédelmi megoldásokat fejleszt ki, melyekkel megelőzhetőek a különféle évjárati sajátosságok miatt bekövetkező termésveszteségek, nő a termésbiztonság.

 BASF Hungária Kft.

BASF Hungária Kft.

Legfrissebb epizód:

Van-e válasz az alacsony árpahozamokra?

A termelői búza-évértékelést követően megérkezett a már beharangozott árpatermesztésre kihegyezett termelői beszélgetés is!

A tavalyi év árpatermései országos szinten elmaradtak a várttól, a Szakmai Ártalom legújabb adásában ennek okait vizsgáljuk két, termelésben tapasztalt vendégünkkel, Rozsi Józseffel és Laposa Jánossal. Ha kíváncsi vagy mik voltak a fő tanulságai az előző évi árpatermesztési szezonnak, és mit várhatunk az idei évtől akkor mindenképpen hallgasd meg a legújabb adásunkat!

Tovább

Technológiai útmutatók 2024 tavasz

Az alábbi linkről letölthető és megtekinthető a BASF 2024-es Szántóföldi kultúrák (tavaszi) technológiai útmutatója.

Az alábbi linkről letölthető és megtekinthető a BASF 2024-es Szőlő-, Gyümölcs- és Zöldségkultúrák technológiai útmutatója.

Kattitntosn ide és böngésszen termékeink között !

Idén tavasszal FarmMester néven új, szakmai Facebook-csoportot indítottunk, azzal a céllal, hogy fórumot teremtsünk minden, szántóföldi kultúrában dolgozó gazdának.

Kattintson ide aktuális alma és szőlő növényvédelmi előrejelzésünkért!

Legyen Ön is naprakész aktuális híreinkkel, ajánlatainkkal kapcsolatban

Idén tavasszal FarmMester néven új, szakmai Facebook-csoportot indítottunk, azzal a céllal, hogy fórumot teremtsünk minden, szántóföldi kultúrában dolgozó gazdának.

A BASF Hungária Kft. Agrodivíziójának hivatalos youtube csatornája - Mezőgazdaság - a legfontosabb hivatás a világon.

A BASF Hungária Kft. időjárási térképe számos lehetőséget nyújt

Kattintson és ismerje meg a legújabb funkciókat!

Top