Mezőgazdaság

Mezőgazdaság

Kapcsolat

Növényvédelmi megoldások

Az egészséges és bőséges terméshez sok tényező együttes hatására van szükség.

Ezen menüpont segítségével szeretnénk bemutatni a főbb növénykultúrák sikeres növényvédelmének alapjait és eszközeit, valamint tájékoztatni Önt fejlesztéseinkről, technológiai megoldásainkól, eredményeinkről.

Növényvédő szerek

Növényvédő szereink engedélyezési és felhasználási információit érheti el szernév alapján, vagy a károsító kiválasztásával.

Technológiák

Ajánlott növényvédelmi technológiáink ismertetőjét találja meg ábrákkal, fényképekkel és részletes ismertetővel.

Clearfield® technológia

A Clearfield® gyomirtási rendszer innovatív, egyedülálló megoldással szolgál a magyar napraforgó és repce termesztők számára.

AgCelence®

Az AgCelence termékek a BASF termékei közül a legtöbbre képesek, melyek eleget tesznek a modern kor kihívásainak, és közvetetten segíthetnek céljaink elérésében.

Okiratok és adatlapok

Ezen az oldalon megtalálhatja növényvédő szereink Biztonságtechnikai adatlapját, illetve Szerkatalógus adatlapját.

Letöltések

Érdeklik a tájékoztató anyagok? Itt ingyenesen megtekintheti, illetve letöltheti nyomtatott kiadványainkat és az engedélyokiratokat.

Növényvédelmi Tippek

Némi elméleti alapvetésen túl elsősorban praktikus információkat kínálunk olvasóinknak, hogy minél szakszerűbben alkalmazhassák a naprakész növényvédelmi technológiai ismereteket.

Károsító lexikon

A termőterületén megjelenő kártevőket fotó és leírás alapján könnyedén beazonosíthatja, majd azonnal módja nyílik a védekezéshez legmegfelelőbb növényvédő szerünk kiválasztására.

Társadalmi felelősség- vállalás

A BASF Agrodivíziója együttműködik a környezettudatos gondolkodásra nevelést célzó programmal.

Hírek

Ide kattintva nyomon követheti a magyarországi, illetve Európai Uniós agrárszektor történéseit. Továbbá értesülhet a BASF újításairól, céggel kapcsolatos információkról.

Top