BASF mezőgazdasági megoldások Magyarország

Jelentkezzen itt!

Kattintson ide!

BASF mezőgazdasági megoldások Magyarország

CLERAVO® + EFFIGO™ gyűjtőcsomag

Gyűjtőcsomag

A Clearfield® repce őszi gyomirtására alkalmazható készítmény

Cleravo® + Effigo™ gyűjtőcsomag

A Cleravo®-t és az Effigo™-t kombinációban alkalmazva tovább javul a Clearfield® technológia hatékonysága a pipacs és a fészkes virágzatú gyomok (székfű fajok, pipitér) ellen, megtartva az eddig is kiváló hatékonyságot a keresztes virágú és egyéb kétszikű gyomok, valamint a magról kelő egyszikűekkel szemben. A Cleravo® + Effigo™ kombináció továbbra is biztosítja a csapadéktól független gyomirtó hatást, emellett nagyobb rugalmasságra ad lehetőséget a felhasználó számára, lehetővé téve ezzel a gyomirtás optimális időzítését. A Clearfield® repcehibridek és a Cleravo® + Effigo™ csomag együttes alkalmazásával nagyobb az esély a magasabb profit elérésére.

Cleravo® + Effigo™ + Dash® HC

A kombináció kizárólag Clearfield® (CL) repcehibridek kezelésére használható. A hagyományos repcehibridek érzékenyek a kombinációban lévő imazamox hatóanyagra.

Cleravo® + Effigo™ + Dash® HC kereskedelmi gyűjtőcsomag összetétele: Cleravo® 2x5 liter + Effigo™ 1x3 liter + Dash® HC 2x5 liter

HatóanyagCleravo® 35 g/l imazamox, 250 g/l quinmerak
Effigo™ 40 g/l aminopiralid, 240 g/l klopiralid, 80 g/l pikloram
Dash® 37% metiloleát és metilpalmitát 1:1 arányú keveréke
Forgalmazási kategóriaCleravo® I.
Effigo™ II.
Dash® III.
KiszerelésCleravo® 5 l
Effigo™ 3 l
Dash® 5 l
KultúraClearfield® (imidazolinon ellenálló) őszi káposzta repce
Károsító / felhasználásMagról kelő egyszikű gyomok, magról kelő és évelő kétszikű gyomok
DózisCleravo® 0,8 – 1,0 l/ha
Effigo™ 0,3 l/ha
Dash® HC 1,0 l/ha
Kijuttatási időszak / fejlettségPosztemergensen, a magról kelő egyszikű gyomok 1 – 3 leveles, a magról kelő kétszikű gyomok 2 – 4 leveles, a mezei acat tőlevélrózsás állapotában. Annak érdekében, hogy a repce ne takarja ki a gyomokat, a kezelést legkésőbb a repce 8 leveles fejlettségéig el kell végezni.

Teljes hatás a legveszélyesebb gyomokkal szemben, beleértve a keresztesvirágú gyomokat, a fészkeseket, a pipacsot és a melegkedvelő T4-es gyomokat is.

Top