BASF-InVigor® Repce vetőmagok

Az InVigor® repcehibridek teljesítménye az elmúlt években a piacvezető versenytársak szintjére pozicionálta portfóliónk tagjait, ennek jó szemléltetője a 2022-es évet összefoglaló, országos átlagokat és helyi eredményeket bemutató ábránk. InVigor® hibridjeinket minden évben megmérettetjük a Magyarországon piacvezető versenytárs repcehibridekkel. Az idei év eredményei is rámutatnak arra, hogy az InVigor® vetőmagot vásárlók a genetikai kínálat élvonalából választanak, és számíthatnak a BASF-től megszokott minőségre és teljesítményre.

InV1188

Bízzon dinamikus fejlődésében!

Korai erőteljes fejlődési dinamikájából adódóan a megkésett vetésekre is alkalmas. A fejlődése során nagy vegetációs össztömeg, homogén állományszerkezet, vastag szár és gyökér jellemzi. Fagytűrő képessége a hibridek között is kiemelkedik

InV1266 CL

A legjobb befektetés minden körülmények között

Az InV1266 CL egy megbízható, nagy stabilitású hibrid, mely nem ismer kompromisszumot a bő termés és olajtartalom között. Évjárat- és termőhely-stabilitását fémjelzi, hogy 2021-től Nébih kísérleti standard. Egy igazi sprinter: késői vetésben is gyorsan fejlődik, hamar megerősödik.

InV1170

Tudatosan a legnagyobb hozamért

Évjárat- és termőhely-stabilitásának egyik bizonyítékaként a Nébih-kísérletek standard hibridje. A hibrid kezdeti fejlődési erélye kiváló, gyorsan fejlődik, de csak az őszi vegetációs időszak első dekádjáig. A regulátorérzékenysége jó, így 7(-8) levélzet környékén érdemes elvégezni a növekedésszabályozó kezelést. Az InV1170-es mindamellett, hogy rendkívül jó agronómiai tulajdonságokkal bír, egy igazán kiegyenlített és harmonikus fejlődésű hibrid, ami a kiváló terméspotenciál egyik kulcseleme.

InV1310

Legyen büszke életerős repcéjére!

Magas, nagy vegetációs tömegű hibrid, ami nem ismer kompromisszumot a bőséges termés és a gyengébb talajok szempontjából. Erős, zömök fejlődésének köszönhetően robbanásszerűen indul kora tavasszal. Fehérpenészes rothadás elleni toleranciája kiválónak mondható. Extenzívebb körülmények között is stabilan jó termésátlagot biztosít. Érésideje és virágzása későbbi a többi InVigor® hibridhez képest.

InV2020

Lépéselőnyben

Az InV2020 magas szintű genetikai ellenállósággal rendelkezik a tarlórépasárgaság- vírussal (TuYV) szemben. Érési idejét tekintve közép-korai, portfóliónkban az egyik legkésőbbi hibridünk.

Top