Nunhems®

BASF Zöldségvetőmag: az Ön globális partnere az élményt nyújtó és fenntartható egészséges táplálkozással kapcsolatos megoldások biztosítása terén.

A Nunhems márkanév alatt a BASF nem csupán zöldségvetőmagokat értékesít. A fogyasztói igényekhez és irányzatokhoz igazodó partneri együttműködést és vásárlóközpontú megoldásokat kínálunk a termelőket, feldolgozókat, palántanevelőket, viszonteladókat, kereskedőket, kiskereskedőket és az élelmiszeripari szereplőket magában foglaló, teljes zöldségtermesztési értéklánc számára.

‎Úgy gondoljuk, hogy a fogyasztók a legjobb ízekre és tápértékre vágynak olyan forrásból, amely törődik az emberekkel és a Földünk fenntarthatóságával. Folyamatosan változó világunkban minden egyes nap új lehetőséget jelent számunkra, hogy a már bevált gyakorlatokra építve folyvást új módokat keressünk a felelősen termesztett zöldségek biztosítására a vetőmagtól a fogyasztó asztaláig.

‎Globális jelenlétünknek köszönhetően olyan szaktudásra épülő hálózatot hoztunk létre, amelyet a nemesítés és innováció során, valamint a jelenleg, illetve a jövőben a partnerek számára jelentett kihívások és a részükről megfogalmazódó igények megoldására használunk fel.

Keressen bennünket bizalommal!

További információ:

https://www.nunhems.com/hu/hu.html

Top