InV1310

Legyen büszke életerős repcéjére!

InV1310

Legyen büszke életerős repcéjére!


Előnyök

  • Kimagasló és széles (Sclerotinia és Phoma) kórtani csomagot kínál
  • Portfóliónk leghosszabb tenyészidejű hibridje
  • Robusztus alkatú, buja vegetációs tömeget fejlesztő hibrid

Termékleírás

Általános információ

Név InV1310

Általános információ

Név InV1310

Miért a(z) InV1310?

Magas, nagy vegetációs tömegű hibrid, ami nem ismer kompromisszumot a magastermés és a gyengébb talajok szempontjából. Erős, zömök fejlődésének köszönhetően robbanásszerűen indul kora tavasszal. Fehérpenészes rothadás elleni toleranciája kiválónak mondható. Extenzívebb körülmények között is stabil, jó termésátlagot biztosít. Érésideje és virágzása későbbi a többi InVigor® hibridhez képest.

Tóth Attila – fejlesztőmérnök, BASF Hungária Kft.:

„Az InV1310-es repcehibridünk európai kísérleti eredményeit látva, majd az ezt követő 2 éves hazai tesztelés eredményeként döntött a BASF csapata amellett, hogy egy új, tulajdonságaiban a többi hibridünktől némileg eltérő hibridet hozzunk a magyar piacra. Az InV1310 átlagosnak mondható őszi indulását erőteljes tavaszi fejlődési dinamika váltja fel. Virágzás és érésidő tekintetében a többi InVigor® hibridhez képest pár nappal későbbi. Talajtípusokkal szemben nem kiemelten válogatós, alapvetően a humuszos homoktól a csernozjomig minden helyszínen jó eredményekkel szerepelt. A virágzás idejére robusztus, nagy vegetációs tömegével hívja fel magára a figyelmet, ami minden esetben kiemeli a hibridet az adott termőterületen.”

Tóth Attila – fejlesztőmérnök, BASF Hungária Kft.:

Oczot Márton – termékfelelős, BASF Hungária Kft.

„Az InVigor 1310-es repcehibrid jól illeszkedik a BASF portfóliójába. Tulajdonságaiban némiképp eltér az eddigiektől, érésideje és virágzása pár nappal későbbi. Őszi fejlődése erőteljes, zömök,ami tavaszra fokozódik, a virágzás idejére robusztus, nagy zöldtömegű hibriddé válik. Nem érzékeny a talajtípusokra, alapvetően a humuszos homoktól a csernozjomig minden helyszínen jó eredményekkel szerepel, ezért erősségei közé tartozik jó adaptálhatósága. Meghálálja amagas intenzitást, de extenzívebb körülmények között is megbízhatóan jól szerepel. Kórtani ellenálló képességét mindenképpen kiemelném, tapasztalataink szerint a gombabetegségek nehezen találnak rajta fogást!”

Oczot Márton – termékfelelős, BASF Hungária Kft.

BASF csávázószer kalkulátor

A BASF Hungária Kft. által forgalmazott vetőmag tételeken levő csávázószerek dózisa könnyen és egyszerűen kikereshető a BASF csávázószer kalkulátorában, amely az alábbi linken érhető el:

Top