InSun™ 222 CLP

Vetőmag

InSun™ 222 CLP

Vetőmag


Előnyök

  • Kiváló termőképesség
  • Jó betegség - és stressztolerancia
  • Közepes magasság

Termékleírás

Általános információ

Név InSun™ 222 CLP

Általános információ

Név InSun™ 222 CLP

Miért a(z) InSun™ 222 CLP?

Az InSun™ 222 CLP közép-késői érésű, bőtermő, linolsavas hibrid, mely a Clearfield® Plus gyomirtási rendszerbe illeszthető, így a gyommentes állomány bármilyen gyomösszetételű és gyomnyomású terület esetében könnyen biztosítható. A BASF fajtakísérletekben a legtöbbet termő hibrid volt 2020-ban, 2021-ben és 2022-ben is, ami jól mutatja magas terméspotenciálját és jó alkalmazkodóképességét. A bőséges termés elérését kiváló betegségellenállósága is támogatja. Diaporthéval, Sclerotiniával, Macrophominával és Alternariával szemben nagyon erős toleranciával rendelkezik, Verticilliummal, illeetve minden szádorrasszal szemben rezisztens, és a peronoszpóra sok rasszával szemben is ellenálló. Olajtartalma az ipari szabványnak megfelelő. Mérete középmagas, így a késői növényvédelmi kezelések is könnyen megoldhatók, még a tányérvédelem elvégzése sem okoz technikai problémát. Lapos, félig lehajló tányérjain nem áll meg az esővíz, és e tányérállás a madarak kártételét is megnehezíti.

Azoknak ajánljuk, akik a magas szemtermés elérésén keresztül kívánják a profitjukat maximalizálni intenzív vagy félintenzív termesztési körülmények között, s ehhez középmagas növényeket keresnek.

Ajánlás:

  • jobb adottságú, homogén termőhelyekre, ahol a hibrid termőképessége kihasználható
  • jobb adottságú területeken 60000-65000 kaszat/ha, gyengébb adottságú területeken 55000-60000 kaszat/ha vetésnorma javasolt
  • intenzív és félintenzív termesztési körülmények közé, a közepes növénymagasságot kedvelő termelőknek

Top