BASF mezőgazdasági megoldások Magyarország
BASF mezőgazdasági megoldások Magyarország

Kapcsolat

Mezőgazdaság – a legfontosabb hivatás a világon.

Kedves Partnerünk!

Az egészséges és bőséges terméshez sok tényező együttes hatására van szükség. Mi, a BASF Agrodivziójának dolgozói akkor vagyunk elégedettek,ha minél több területen segíthetjük az Ön munkáját.

Szakmai alapkiadványunkat, a Technológiai Kézikönyvet sok évvel ezelőtt azzal a céllal kezdtük el készíteni, hogy részletesen bemutassuk a főbb növénykultúrák sikeres növényvédelmének alapjait, tájékoztassuk Önt fejlesztéseinkről, technológiai megoldásainkról és eredményeinkről. Kiadványunk - partnereink és kollégáink visszajelzései alapján - sok változáson ment keresztül az elmúlt években, szerkezetét és tartalmát is megújítottuk, hogy a kitűzött célnak még jobban és jobban megfeleljen.

Szaktanácsadó kollégáinkkal és fejlesztőmérnökeinkkel talán már valószínűleg Ön is találkozott a téli kerekasztal-rendezvényeken vagy a nyári Szántóföld Napja bemutató-sorozaton. Forduljon hozzájuk bátran kérdéseivel a termékekre, technológiákra vagy növényvédelmi megoldásokra vonatkozóan.

Reméljük, hogy a szezon során rendszeresen fogja Ön is olvasni cikkeinket, írásainkat itt a weboldalon vagy a Növényvédelmi Tippek magazinban és a mezőgazdasági szaklapokban.

Hiszünk abban, hogy szakmai anyagainkat Ön is haszonnal fogja forgatni, s munkánkkal hozzájárulunk a termesztési évad sikereihez.

Jó munkát és kedvező időjárást kívánunk.
A BASF Agrodivíziójának csapata

Top