BASF Mezőgazdasági Megoldások Magyarország
Mezőgazdaság

Arasson sikert: legyen Ön az Árpakirály!

Fődíj: Csehországi szakmai út, árpatermesztés + sörgyártás

Nevezzen be júliusban induló „Árpakirály” hozamversenyünkbe, és legyen öné a régió egyik legnagyobb hozama, hogy részt vehessen az ország legjobb árpatermesztőivel egy Csehországi szakmai úton!


Kik lesznek a győztesek?

A győztesek az egyes régiók 3 legnagyobb termésátlagot (14,5% nedvességtartalomra korrigáltan) elérő termelői, összesen 12 gazda. Aki minden feltételnek megfelelt, 2023 őszén részt vehet egy szakmai úton Csehországban, ahol nem csak az árpatermesztésbe kaphat betekintést, de megismerheti a sörgyártás technológiáját is.

A verseny időtartama: 2022. július 1. – 2023. augusztus 31.
Regisztrációs időszak: 2022. július 1-től 2022. november 15-ig tart a BASF aloldalán. Értékelési időszak 2023. szeptember 1-15.
Eredményhirdetés 2023. szeptember 15.

A verseny menete:

1. Regisztráljon személyes adataival a BASF aloldalon. Ezzel Ön hozzájárul, hogy egy BASF kolléga megkeresse és ismertesse a tudnivalókat.

2. A sikeres regisztrációt követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és regisztrálja Önt a xarvio® FIELD MANAGER alkalmazásba, aminek az összes szolgáltatását a verseny részvevőjeként 1 évig ingyenesen használhatja.

3. A verseny a xarvio® FIELD MANAGER-ben zajlik, a fenológia egy éven keresztül dokumentálandó.

4. A betakarítás előtt legalább 3 nappal értesítse BASF kapcsolattartóját, aki részt vesz az aratás utáni mérlegelésen.

5. A termésmennyiséget mérlegjeggyel kell igazolni.

Versengő régiók:

Észak-dunántúli régió: Fejér megye, Komárom-Esztergom megye, Győr-Moson-Sopron megye, Veszprém megye, Vas megye

Dél-dunántúli régió: Zala megye, Somogy megye, Baranya megye, Tolna megye

Alföldi régió: Bács-Kiskun megye, Csongrád-Csanád megye, Békés megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye

Északkelet-magyarországi régió: Hajdú-Bihar megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye, Pest megye

Regisztráció:

A regisztráció feltétele, hogy

- legalább 15 hektáron BASF technológiát használva őszi árpa kerüljön termesztésre.

- BASF technológia Systiva®-val csávázott vetőmag vetését (vagy Systiva® vásárlása vagy Systiva®-val csávázott vetőmag vásárlása),

- Medax® Max vagy Medax® Top növekedésszabályozóval való legalább egyszeri kezelést, valamint Priaxor® gombaölő szerrel való legalább egyszeri kezelést jelent, a szer engedélyokiratában foglaltak szerint.

- Egy gazda több, legalább 15 hektáros területet is regisztrálhat, de legkésőbb 2023. április 15-ig jeleznie kell, hogy melyik területtel szeretne indulni a versenyen, és csak ennek az egy területnek a termésátlaga kerül figyelembevételre az elbírálásnál.

Fontos! A BASF technológia alkalmazása kizárólag 2022-es Systiva® számlával és 2022. szeptember 1-e utáni vagy 2023-as teljesítésű Medax® Max/Medax® Top és a Priaxor® számlával igazolható.

A regisztrációs időszak lezárult, köszönjük a jelentkezéseket. A további teendőkkel kapcsolatban hamarosan keressük a résztvevőket. Kérdés esetén az alábbi email címen állunk rendelkezésre: arpakiraly@basf.com

Top