BASF Agrodivízió Magyarország Főoldal

Kedvezménnyel a profik világába

A BASF és az AGRÁRIN Kft együttműködésében az idei évtől egy eddig példa nélküli lehetőség nyílik a szőlőtermesztők számára.

15%-os kedvezménnyel vásárolhat iMETOS meteorológiai állomást, amennyiben az állomással és annak adataival csatlakozik a BASF szőlő növényvédelmi előrejelző rendszeréhez, amely a www.szoloelorejelzes.basf.hu oldalon keresztül érhető el.

Amennyiben csatlakozik az akcióhoz, nem csak egy professzionális meteorológiai állomáshoz juthat kedvező áron, hanem egy olyan rendszerhez csatlakozhat, amelyben az adatokat és az abból nyert előrejelzést egy magyar nyelvű, felhasználóbarát és a két cég profi szakemberei által folyamatosan fejlesztett honlapon keresztül érheti el.

A meteorológia állomás (iMETOS) alaphelyzetben hő, pára, csapadék és levélnedvesség mérő szenzorokat tartalmaz, de kiegészíthető egyéb érzékelőkkel is (talajhőmérséklet, talajnedvesség, szélsebesség, szélirány, globálsugárzás, stb). Az állomás teljesen önműködő, külső áramforrást nem igényel, gyakorlatilag bárhová telepíthető, áramellátását napelem biztosítja. Az adatok egy GSM-modem segítségével folyamatosan és automatikusan kerülnek be a rendszerbe, ahol a betegségek előrejelzési modelljei.

A www.szoloelorejelzes.basf.huoldalon a saját állomásán kívül láthatja a rendszerbe kapcsolt összes állomás adatait, növényvédelmi szempontból fontos adatelemzéseket és számításokat végezhet. Az oldalon folyamatosan jelennek meg az ország összes borvidékére vonatkozó, helyi szakemberek által készített szöveges növényvédelmi előrejelzések is. Mindezekkel az információkkal felvértezve Ön a lehető legbiztonságosabb technológiát alakíthatja ki az ültetvénye számára.

Már most is lehetőség van bővíteni a rendszer szolgáltatásait helyi időjárás előrejelzéssel is, amely az állomás közvetlen környékére ad 5 napos előrejelzést, órás bontásban. (levegő hőmérséklet, csapadék, szélsebesség).

Amennyiben most rendeli meg a készülékek éves, rendszeres karbantartását, arra is vonatkozik a kedvezmény, ameddig Ön tagja a rendszernek.


A kedvezményes ajánlat részleteit keresse a www.agrarin.hu/basf oldalon!

Csatlakozzon még az idei szezonban hazánk vezető szőlő növényvédelmi előrejelző rendszeréhez!

Lépjen be Ön is a profik világába, ahol a műszerek mérések, a XXI. század informatikája s a növényvédelmi szakértelem találkozik!

A növényvédő szereket biztonságosan kell használni. Használat előtt - különösen figyelmeztető mondatok és jelek tekintetében - mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!