Regisztráció

Még több információhoz és személyre szóló tartalomhoz juthat weboldalunkon, amennyiben Regisztrált tagunkká válik. A regisztrációval hozzáférést kap a Hírlevél, az Agrometeorológia, a Letöltések és a Saját oldal funkciókhoz, melyek még hasznosabbá teszik a barangolást az oldalon.

Az alábbi tartalmak érhetők el csak regisztrált tagjaink számára:

  • Saját oldalam

  • Hírlevél

Ha nincs ideje minden nap elolvasni az aktuális agrár híreket, mi hetente elküldjük azokat összegyűjtve a legfrissebb BASF hírekkel együtt e-mail címére, hogy a lehető legegyszerűbben tájékozódhasson.

  • Agrometeorológia

Kiszámíthatóbbá teszi mindennapjait a weboldalon található, 4 napra vonatkozó agrometeorológiai előrejelzés, mely hőmérséklet, napsütés, szél, csapadék, páratartalom és talajhőmérséklet adatokat tartalmaz az Ön területére vonatkozóan.

  • Letöltések

Az idáig csak nyomtatott formában elérhető szakmai kiadványainkat egy kattintással letöltheti elektronikus formában, ezek a Technológiai kézikönyv, Tippek magazin, prospektusok, Szertervező tábla.


Regisztráció 

Alakítsa át a weboldalt igényei szerint a „Saját oldalam” beállításainak módosításával. Élvezze a személyre szabott hírlevél előnyeit!

 
 

A növényvédő szereket biztonságosan kell használni. Használat előtt - különösen figyelmeztető mondatok és jelek tekintetében - mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!