BASF Agrodivízió Magyarország Főoldal

Felhasználási feltételek

  1. A weboldal üzemeltetője a BASF Hungária Kft, minden jog az ő tulajdonát képezi.
  2. A weboldal a felhasználó rendelkezésére áll jelen állapotában és jogilag megengedett, hogy a BASF garanciát, szavatosságot nem vállal érte, kivétel ez alól a BASF szándékosan hanyag magatartásából keletkező olyan kár, mely a weboldal használata által lépett fel. A BASF nem vállalja a felelősséget és a szavatosságot minden olyan indirekt, járulékos, következményi és speciális kárért, mely a weboldal használata által lépett fel.
  3. Minden, a weboldalon megjelenő termékinformációt, ajánlást és egyéb információt a BASF legjobb tudása szerint állított össze. Jogilag megengedett, hogy a BASF garanciát, szavatosságot nem vállal ezekért az információkért, és a weboldalon megjelenő információk nem mentesítik a felhasználót az egyénileg elvégzett kísérletvégzés, teszt alól.
  4. A BASF általános értékesítési feltételei a weboldal és annak tartalmára is vonatkoznak, amennyiben ettől eltérően a weboldal írásban nem tájékoztat.
  5. Felelősség nélkül BASF módosíthatja és/vagy felfüggesztheti az üzemeltetését a teljes weboldalnak vagy egy részének értesítés nélkül bármikor saját belátása szerint, és nem terheli felelősség a weboldal frissítéséért.
  6. Harmadik féltől származó linkoldalak ("hyperlinkek") tartalma nem tartozik a BASF jóváhagyási körébe, ezért BASF nem felelős ezen oldalak és tartalmuk elérhetőségéért. A linkelés ezen oldalakra a felhasználó saját felelősségére történik.
  7. Bármilyen kérés, követelés az oldalra vagy használatára vonatkozóan a németországi jogi szabályozás szerint történik, kivétel ez alól a nemzetközi személyiségi jogok szabályzata.
A weboldal tartalma tájékoztató jellegű, nem tekinthető hivatalos szaktanácsadásnak. Nem szerepel rajta az egyes készítményekre vonatkozó valamennyi betartandó előírás. Nem helyettesítheti a készítmények egyedül mérvadó, az engedélyező hatóság által kiadott engedélyokiratát, amelynek jogszabályban meghatározott előírásai kötelezően jelennek meg a termék csomagoló burkolatán is. Kérjük, termékeink felhasználása előtt olvassa el és kövesse a növényvédő szer csomagolásának címkéjén található felhasználási javaslatokat és biztonsági utasításokat.

A növényvédő szereket biztonságosan kell használni. Használat előtt - különösen figyelmeztető mondatok és jelek tekintetében - mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!