BASF Agrodivízió Magyarország Főoldal

STOP a hamisított növényvédő szereknek!

Az eredeti, gyári termékek hatását, esetleges mellékhatásait, minőségét igen magas színvonalú ellenőrzés után engedélyezi a növényvédelmi hatóság. Ezeknek a növényvédő szereknek a minőségét a forgalmazás során is folyamatosan ellenôrzik. A címkéjükön előírt felhasználási utasítás, veszélyjelek és figyelmeztetések betartásával az engedélyezett kultúrákban biztonságosan alkalmazhatók. Hamisított növényvédő szereket ezzel szemben érvényes forgalomba hozatali és felhasználási engedély nélkül árusítják.

A BASF Hungária Kft., a Növényvédőszer-gyártók és Importőrök Szövetsége Egyesület tagjaként, csatlakozott ahhoz az országos kampányhoz, melyben a magyar mezőgazdasági dolgozókat illetve a teljes lakosságot a hamis növényvédő szerek felhasználásának veszélyeiről tájékoztatják. Az oldalunkról is letölthető kiadványban információkat kaphat arról, hogy milyen károkat okozhat az illegálisan forgalmazott szerek használata, hogyan ismerhető fel a hamisítás, miért érdemes fellépni ellene.


Ismerje fel Ön is hamisított növényvédő szereket, lépjen fel a hamisítás ellen - töltse le a kiadványt!

 

Alakítsa át a weboldalt igényei szerint a „Saját oldalam” beállításainak módosításával. Élvezze a személyre szabott hírlevél előnyeit!

 

A növényvédő szereket biztonságosan kell használni. Használat előtt - különösen figyelmeztető mondatok és jelek tekintetében - mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!