BASF Agrodivízió Magyarország Főoldal

Az Ecopack előnyei

Alakítsa át a weboldalt igényei szerint a „Saját oldalam” beállításainak módosításával. Élvezze a személyre szabott hírlevél előnyeit!

Középen nyílik

A hagyományos növényvédő szer csomagolásokkal ellentétben az EcoPack kiöntő nyílása középen található. Ez fontos különbség, hiszen a flakon ezáltal tökéletesen kiüríthető loccsanás és fröcskölés mentesen megvédve Önt a vegyszerrel való közvetlen érintkezéstől. Ezen felül időt takarít meg.

Dombornyomott logó

Fontos szempont, hogy első pillantásra látni lehessen, hogy a növényvédő szer a BASF terméke, védelmet biztosítva a hamisítványokkal szemben.

Különleges kupak

Az új kupak már tartalmazza a védőfóliát, így nincs szükség az eltávolítására. Ez a megoldás biztonságosabb, mert csökkenti a növényvédő szerrel történő érintkezés kockázatát.

Könnyű kivitel

Nem kell kompromisszumot kötni a tartós és a könnyű flakon között. Az EcoPack mindkét igényt kielégíti magas elvárásokat állítva minden vonatkozásban: könnyebb és a jobb helykihasználásért az üres flakon könnyedén összenyomható.

Rugalmas fogantyú

Az összes fogantyúnak, amit Ön mindennapi munkája során kezébe vesz, jónak kell lennie. Az új csomagolás ergonómiailag kialakított fogantyúja minden irányba könnyen elforgatható. Ez biztosítja az optimális használathoz

szükséges stabil, biztonságos fogást a flakonon.

Továbbfejlesztett felület

A flakon alján csúszásgátló domborulatok találhatók, melyek megkönnyítik a kiöntést és a precíz adagolást.

Öko-hatékonyság a fenntarthatóságért - Milyen előnyei vannak az Ön és a környezet számára?

A BASF kiemelt figyelmet fordít továbbá a fenntarthatóságra, a természeti erőforrások megóvására és a környezetbarát csomagolásra, amely jelentősen csökkenti az üvegházhatás okozó CO2 kibocsátást.

Az öko-hatékonyság nem más, mint a több elérése kevesebből. A BASF által kifejlesztett ökohatékonyság elemzés a termék gazdasági értékét és a gyártási folyamat környezetre gyakorolt hatását hasonlítja össze. Ezt a módszert alkalmazták az új csomagolási rendszer kifejlesztése során, hogy kiderüljön, a már létező termékek hogyan szerepelnek. Az eredmény egyértelműen kimutatta, hogy az EcoPack sokkal inkább öko-hatékony, mert jóval kevesebb műanyagot használnak felelőállítása során. Mindez azt jelenti, hogy csökken a gyártás alatt kibocsátott káros anyag emisszió, valamint hogy a flakonok újrahasznosíthatóak.

A csomagolási rendszer teljes megújulása 2014 végére fejeződik be, melynek eredményeként a BASF 2000 tonnával csökkenti az üvegházhatásban közrejátszó CO2 kibocsátását. Ez egyenértékű több mint 80 000 fa megóvásával.

Ön, mint termelő szintúgy részesül a újragondolt hulladékgazdálkodás előnyeiből, hiszen az üres flakonok biztonságosak, könnyen összetömöríthetőek és eltávolíthatóak. Továbbá nagymértékben csökken a növényvédő szeres flakon tartalmával történő érintkezés veszélye.

A növényvédő szereket biztonságosan kell használni. Használat előtt - különösen figyelmeztető mondatok és jelek tekintetében - mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!