BASF Agrodivízió Magyarország Főoldal

Bemutatkozik a BASF növényvédő szereinek új, innovatív és környezetbarát csomagolása az ECOPACK

Miért fejlesztettük ki az Ecopackot?

A BASF kiemelt célkitűzései közé tartozik, hogy a termelők a termékeket minél hatékonyabban és biztonságosabban tudják felhasználni, a növényvédő szerek esetében különös jelentőséggel bír a megfelelően megtervezett és kialakított csomagolás.

Az EcoPack fejlesztése során saját kutatásainkon túl kikértük számos gazdálkodó véleményét is a világ minden tájáról. A termelők és a BASF sok éves tapasztalatának eredményeként megszületett az új csomagolás: egy könnyű, egyszerűen kezelhető flakon központi nyílással a tetején, új típusú csavaros kupakkal védőfólia nélkül. A formatervezett kialakítás csökkenti a visszafröccsenés és loccsanás lehetőségét, továbbá megkönnyíti a flakon tartalmának kiöntését és az öblítést.

Az EcoPack jelentősen csökkenti annak a veszélyét, hogy a gazdák közvetlen, fizikai érintkezésbe kerüljenek a növényvédő szerekkel, emellett az új csomagolás révén a kinyitásra és kiöntésre szánt munkaidő 25%-a spórolható meg.

Előnyök

Az Ecopack előnyei részletesen.

Gyakorlati alkalmazás

Jelentősen csökken a növényvédő szerrel való érintkezés kockázata.

Három méret

Egy megjelenési forma három méretben.

Alakítsa át a weboldalt igényei szerint a „Saját oldalam” beállításainak módosításával. Élvezze a személyre szabott hírlevél előnyeit!

EcoKanister - die neue Verpackung von BASF.

A növényvédő szereket biztonságosan kell használni. Használat előtt - különösen figyelmeztető mondatok és jelek tekintetében - mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!