BASF Agrodivízió Magyarország Főoldal

Üdvözöljük a Gyomvadász oldalain!

Úgy gondolnánk, hogy egy olyan széles skálájú piacon, mint amilyen a kukorica gyomirtó szereinek kínálata, könnyen ki lehet választani a megfelelő készítményt. Azonban a megfelelő gyomirtó szer kiválasztása nagy körültekintést igényel, hiszen a terület gyomflórájának pontos ismerete nélkül nagy kockázatot vállalunk.

Reméljük oldalaink segítenek a döntésben!

Hírek

Alakítsa át a weboldalt igényei szerint a „Saját oldalam” beállításainak módosításával. Élvezze a személyre szabott hírlevél előnyeit!

Segített átvészelni a szárazságot a Retengo Plus

Kukoricatermesztésre kiválóan alkalmas területen, a dél-békési Battonyai Dózsa Mezőgazdasági Zrt. földjein próbálta ki a Retengo Plus gombaölő szert Dombóvári Tibor főagronómus. Kedvező tapasztalatait összegezve úgy véli, hamarosan kukoricában is gyakorlattá válik a gombaölő szeres kezelés.

Kukorica betegségek

Ismerje meg a jellegzetes tüneteket és a védekezés alapelveit.

 
 

" Fitotoxicitást az Ordax Super használata során sosem tapasztaltunk, ami a kukorica fejlődésében a mai hektikus időjárási viszonyok között komoly előny. "

A növényvédő szereket biztonságosan kell használni. Használat előtt - különösen figyelmeztető mondatok és jelek tekintetében - mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!