BASF Agrodivízió Magyarország Főoldal

Növényvédő szereink

Minden termelő fő célja a jó minőségű étkezési alma előállítása, aminek elsődleges feltétele az egészséges növény és termés.

Ha hosszú távon is sikeresen és eredményesen akarunk dolgozni, fontos a piac által igényelt, a felhasználási célnak megfelelő fajták termesztése, az intenzív termesztési rendszerek kialakítása, valamint a korszerű növényvédelmi technológiák alkalmazása.

Gomba- betegségek ellen

Felszívódó készítmények

Gomba- betegségek ellen

Kontakt készítmények

Gyomirtás

Az ültetvények vegyszeres gyomirtásánál egyszerre kell figyelemmel lenni a kultúrnövény és a gyomnövények érzékeny fejlődési szakaszaira.

 
 

Alakítsa át a weboldalt igényei szerint a „Saját oldalam” beállításainak módosításával. Élvezze a személyre szabott hírlevél előnyeit!

Hajtásnövekedés szabályozása

A fák hajtásnövekedésének befolyásolása fontos szempont az almástermésűek termesztői számára, mivel a túlzott vegetatív növekedés komoly akadálya az intenzív almatermesztésnek.

 

A növényvédő szereket biztonságosan kell használni. Használat előtt - különösen figyelmeztető mondatok és jelek tekintetében - mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!