Gazdáknak okosan! A BASF újdonságai és kedvezményei a 2016-os növényvédelmi szezonban

Évről évre új növényvédelmi megoldásokat keresünk, folyamatosan bővítjük a felhasználható gyomirtó, gombaölő és rovarölő szerek körét, hogy minél több szaktudást és tapasztalatot adhassunk át a magyar termelőknek, minél gyorsabban.

  • Az idei szezontól elérhető új technológiáink és termékeink: Clearfield® Plus gyomirtás rendszer napraforgóban, Corum® + Dash HC gyomirtó szer szójában, Faban® 500 SC és Regalis® Plus almában.
  • Megújítottuk kedvezményeket biztosító kuponoldalunkat. A termelők immár egyetlen regisztrációval elérhetik a kuponkedvezményeket: Jumbo® Extra OD kukorica gyomirtó szerre, a Tango® Star és Opera® New kalászos gombaölő szerekre. >>> Tovább az oldalra
  • Kedvező árú kereskedelmi ajánlataink révén a termelők jelentősen csökkentheti hektárköltségeiket. Búza- és árpatermesztőknek a Medax® Top + Opera® New ajánlatot, szőlőtermesztőknek a Szőlő Start ajánlatot kínáljuk.

Hírek

Alakítsa át a weboldalt igényei szerint a „Saját oldalam” beállításainak módosításával. Élvezze a személyre szabott hírlevél előnyeit!

Szerkatalógus

A legördülő lista segítségével válassza ki a keresett terméket.

Caramba Turbo

A repce termesztésének sikeréhez kulcsfontosságú a megfelelő növekedésszabályozás. Ezen a téren kiemelkedő eredményeket mutat fel a Caramba Turbo, a BASF két hatóanyag egymást erősítő hatását kihasználó regulátora.

Azol tartalma révén a szer egyúttal sikeresen lép fel a tavasz eleji időszak egyik legjelentősebb gombabetegsége, a fóma ellen, így használatával két legyet üthetünk egy csapásra.

Fenyércirok, kakaslábfű, muharfélék?

Duo System gyomirtási rendszer

Egyszerű megoldás gyomok ellen kukoricában.

A legördülő lista segítségével ellátogathat más országok BASF Agro weboldalaira is.

A növényvédő szereket biztonságosan kell használni. Használat előtt - különösen figyelmeztető mondatok és jelek tekintetében - mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!