Növényvédelem

A sikeres növénytermesztéshez sok tényező együttes hatására van szükség. A növényvédelmi permetezési sorok összeállítása során a mezőgazdasággal foglalkozó szakemberek időről időre újabb kihívásokkal találják szemben magukat, melyek megoldásában-kezelésében a naprakész és szakszerű információ elengedhetetlen.

A BASF Növényvédelmi Üzletága számára fontos, hogy kézzelfogható és hasznos segítséget nyújtson a termelőknek, ezért új növényvédelmi megoldásokat keresünk, folyamatosan bővítjük a felhasználható eszközök (gyomirtó, gombaölő és rovarölő szerek) körét, hogy minél több szaktudást és tapasztalatot adhassunk át, minél gyorsabban.

Megújult agrometeorológiai előrejelzésünk meteorológiai állomások kiterjedt hálózatának segítségével a hollétéhez legközelebb eső állomás adatait jeleníti meg.

Állítsa be főoldalunkon tartózkodási helyét, hogy legközelebb weboldalunkra érkezve azonnal megtekinthesse folyamatosan frissülő időjárás-előrejelzésünket.

Hírek

Alakítsa át a weboldalt igényei szerint a „Saját oldalam” beállításainak módosításával. Élvezze a személyre szabott hírlevél előnyeit!

Szerkatalógus

A legördülő lista segítségével válassza ki a keresett terméket.

Caramba Turbo

A repce termesztésének sikeréhez kulcsfontosságú a megfelelő növekedésszabályozás. Ezen a téren kiemelkedő eredményeket mutat fel a Caramba Turbo, a BASF két hatóanyag egymást erősítő hatását kihasználó regulátora.

Azol tartalma révén a szer egyúttal sikeresen lép fel a tavasz eleji időszak egyik legjelentősebb gombabetegsége, a fóma ellen, így használatával két legyet üthetünk egy csapásra.

Fenyércirok, kakaslábfű, muharfélék?

Duo System gyomirtási rendszer

Egyszerű megoldás gyomok ellen kukoricában.

A legördülő lista segítségével ellátogathat más országok BASF Agro weboldalaira is.

A növényvédő szereket biztonságosan kell használni. Használat előtt - különösen figyelmeztető mondatok és jelek tekintetében - mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!